Volop in beweging!

DSC_6778-zwart-witHet einde van 2015 is in zicht en het was een jaar met veel gezichten. Angst, uitdaging, dromen, hopen, liefde, succes, durf en doen zijn kreten die ons allen hebben gepasseerd dit jaar.

Binnen MB Advies hebben we bereikt wat we graag willen: ondernemers beter laten ondernemen, verdere groei in kwaliteit en volop in beweging.

Beweging is ook het motto van ons nieuwe logo wat we begin januari zullen introduceren. Een nieuwe logo met een nieuwe slogan: “MB Advies, da’s pure winst”. Wij proberen voor elke ondernemer een goede balans te vinden tussen geld verdienen, het hebben van plezier en ambitie, het gemotiveerd zijn en het innovatief (out of the box) denken met als doelstelling door te groeien naar een hoger level en de relatie privé/zakelijk in een goede balans te krijgen. Het één kan niet zonder de ander. Lukt het om die balans te krijgen dan kan geluk je nooit in de weg staan.

Dank aan mijn klanten, relaties, vrienden en familie en verder  iedereen die dit jaar heeft meegewerkt om MB Advies daar te brengen waar het nu staat. Dank voor het vertrouwen in het afgelopen jaar!

Ik heb nu al weer zin in een nieuw jaar vol samenwerking, nieuwe verlangens, nieuwe uitdagingen en nieuwe dromen!

Maar laten we afspreken om in 2016 te stoppen met het praten over onze kleine problemen. Laten we praten over onze dromen, onze verlangens en hoe gaaf die oplossingen kunnen zijn.
En als je denkt dat alles tegenzit, denk dan gewoon opnieuw!

Ik wens iedereen heel fijne feestdagen!

Reacties

  1. Een huis bouwen voor de oorlog voor 2400 gulden Weder op bouw voor 24000 gulden

  2. torrent zegt:

    But wanna admit that this is very helpful , Thanks for taking your time to write this. Darline Remus Dorothi

Laat wat van je horen

*