De droom van de ondernemer

MB Advies ondersteunt je bij het realiseren van jouw droom. Dromen is immers veel eenvoudiger dan realiseren. Ondernemerschap verandert elke dag. Daarom proberen wij jou nog meer na te laten denken over jouw manier van ondernemen, waar wil je naar toe en op welke wijze kom je daar? Een klant van MB Advies is die ondernemer die écht wil, die toegevoegde waarde wil halen uit ons advies, denkt in mogellijkheden en niet in problemen en er zelf alles voor over heeft om beter te worden. Positief confronteren moet als meerwaarde worden gezien.

De balans vinden tussen inspanning en ontspanning is essentieel. De energie die nodig is om positief te kunnen ondernemen moet worden verkregen uit de kwaliteit van ontspanning. MB Advies is daarom van mening dat sport, bewegen en een gezonde lifestyle hierbij van onschatbare waarden zijn.

MB Advies geeft tools om deze balans te ontwikkelen. Wij kennen jouw zakelijke situatie en koppelen die aan jouw privéomstandigheden. We signaleren veranderingen in de steeds complexer wordende wereld en kijken voortdurend of die van invloed zijn op jouw manier van ondernemen. Geen zorgen hebben maakt het leven een stuk prettiger en het creërt rust.

“Weinig zaken zijn voor een succesvolle toekomst van een onderneming zo gevaarlijk als een succesvol verleden.” (Peter F. Drucker)

 Inzichten geven

Wij kunnen je inzichten geven in je privé financiën. Wij hebben instrumenten ontwikkelt om jouw financiële toekomst zo in te richten, dat je voor nu en later weet waar je aan toe bent.
De balans tussen privé en zakelijk zoeken, want die twee kanten van je leven blijven altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden.