Wat kunnen we voor je betekenen?

Klik op de paarse regels hieronder verder om meer te weten te komen over onze aanpak.

Het succes van de onderneming
Wij willen je helpen traditioneel ondernemerschap om te zetten naar modern denken.Wij bieden je de tools om jouw onderneming daarbij sterker te maken. Sterker worden gaat vaak gepaard met veranderen. Uitgangspunt bij MB Advies is dat veranderen ook iets moet opleveren. Er gebeurt écht iets! Belangrijk hierbij is om alle betrokkenen op postieve wijze te beïnvloeden.

In alle levensfasen van jouw onderneming kun je investeren in kwaliteit:
starten >> groeien >> veranderen >> reorganiseren

De droom van de ondernemer
Wij zorgen voor een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Wij hebben hier een aantal tools voor ontwikkelt die van grote waarde zijn voor modern en sterk ondernemerschap.

“Als je altijd met twee benen op de grond blijft staan, kom je nooit een stap verder!”
– Martien van den Berg

Coaching en begeleiding
Op het gebied van ondernemerscoaching helpt MB Advies ondernemers in hun persoonlijke kracht. Hun inzicht laten verbreden. MB Advies werkt met mensen-mensen: open, transparant en empathisch, gecombineerd met een stuk zakelijk inzicht. Samen out of the box denken. Kijken zo ver je kunt en breder kijken naar mensen en mogelijkheden. Dat is de kracht die we samen ontwikkelen. Wij hebben daar de tools voor. Wij maken je beter!

Financiële dienstverlening
Als aanvullende dienstverlening kunnen wij ook zorg dragen voor zaken die u niet dagelijks doet. Denk aan het voeren van de administratie, opstellen businessplannen, financiële rapportages, het maken van budgetten en HRM- en salarisadministratie.