Wie is wie?

Martien (M.J.) van den Berg          Veranderaar – Bedrijfsadviseur – Strategisch psycholoog – Financieel expert – Motivator – Coach – Balans

Mobiel: 06  51 15 12 98  

“Met mijn ervaring kruip ik in de huid van het bedrijf en de ondernemer. En ja, dat kan best confronterend zijn. Ik stel andere vragen, vragen waar ze vaak nog niet over nagedacht hebben. Ik stap echt met een goed gevoel in mijn auto als ik de ondernemer verder heb geholpen en als hij zegt: “Zo heb ik er nog nooit naar gekeken, yes, dat gaan we doen, dat is weg die ik op wil”. En als ze me écht toelaten in hun bedrijf en in hun leven, dan kan ik het verschil maken. Daarvoor praat ik natuurlijk ook met medewerkers. Weten zij wel precies waarom ze doen wat ze doen? Wat is hun bijdrage aan het succes? Er blijft vaak zoveel liggen”.

“De laatste jaren heb ik zo bij goed draaiende bedrijven de ogen van de ondernemer geopend en hem laten zien hoe het nóg beter kan. En daardoor keerde ook de drive, motivatie en passie terug. Van de ondernemer, maar ook van zijn werknemers. Ook heb ik veel ondernemingen weer gezond gemaakt. Zodoende heb ik een bijdrage geleverd om zijn droom een stuk dichterbij te brengen. En zo zorgt een goede strategische basis voor nieuwe energie. Voor zijn bedrijf, voor privé, voor zijn mensen. Én voor mij. Da’s pure winst!”

“Het kapitaal van een onderneming wordt niet bepaald door de prachtige producten of fantastische dienstverlening, het kapitaal van een onderneming wordt bepaalt door de mensen die deze onderneming maken!”
– Jan-Willem Koppers, Manager Dell –

 

Peggy (P.M.M.) van den Berg-Aarts          Financieel krachtig – HRM – Interne ondersteuning – Mensenmens – Balans


Mobiel: 06  20 38 79 48

“Ervoor zorgen dat alles in orde is. Dat doe ik graag, voor onze klanten. Ik schep de voorwaarden die nodig zijn om als kantoor goed te kunnen functioneren. Ons werk is voor veel buitenstaanders heel kil, heel zakelijk. Het gaat om strategie, cijfers en processen. Maar wij zien dat anders. Ons werk gaat uiteindelijk om mensen. Wij creëren zekerheid, inzicht. Dat maakt voor mij dit werk zo enorm waardevol. Dat prikkelt mij, iedere dag weer.”