Mijn voorspellingen voor 2015!

Martienpen1Heb jij ook weer zo’n zin in een nieuw jaar. Ik wel en ik zit vol met voorspellingen voor 2015:

Er komt nog veel meer sneeuw en waarschijnlijk ook wel een 11-stedentocht. Er wordt veel te weinig gestrooid. Mensen breken alles wat ze breken kunnen! Carnaval zal naar verwachting ook dit jaar door gaan, echter wel verkleed. Er zullen meer mensen worden geboren dan dat er dood zullen gaan. Ongetwijfeld laait de strijd tussen diverse groeperingen nog op en de paus loopt gevaar te worden vermoord. De veiligheid in Nederland is in het gedrang dus zullen we waarschijnlijk bezuinigen op het politieapparaat. Nederland wordt langzaam in slaap gesust. We mopperen op de regering en de banken vullen hun eigen zakken. Diezelfde banken financieren alleen als je een verdomd goed ondernemingsplan hebt waarbij het belangrijk is dat je weet hoe 2022 en verder er uit komt te zien. Favoriete vakantiebestemmingen kunnen niet meer worden bezocht in verband met epidemieën en je zult vast veel nieuwe mensen ontmoeten als je jezelf hiervoor openstelt.

De crisis blijkt nog niet helemaal voorbij en Brussel doet nog eens een naheffing. Nederland betaalt als eerste. De PVV wordt de grootste partij in de peiling maar zal niet regeren. De oppositie ziet het niet zitten in de regering, ik vrees voor nieuwe verkiezingen. Het vertrouwen komt te voet maar gaat te paard en er zal vast een geestelijke worden beschuldigd van seksueel misbruik. We ergeren ons rot aan de files en de treinen rijden bij de tweede sneeuwvlok (de eerste hebben we al gehad) niet meer volgens de dienstregeling. Alles wordt duurder behalve die zaken die goedkoper worden en de koopkracht groeit alleen vanaf de Balkenende-norm. De social media zal uw persoonlijke gegevens misbruiken en we mopperen op het patiënten volgsysteem. Jolanthe zal waarschijnlijk niet alleen haar lippen verder opspuiten (hoewel ze dat niet zal erkennen) waarbij ook in 2015 het studiolicht de veroorzaker zal zijn. De wijzigingen in de zorg zijn schrikbarend, we worden er allemaal mee geconfronteerd. De Staatsloterij maakt een paar mensen miljonair en vooral de overheid wordt er rijk van. Verder zullen we met z’n allen blijven zeiken hoe vreselijk Nederland wel niet is om te wonen, er deugt immers maar weinig.

Mijn laatste voorspelling voor 2015: Ik verwacht op 28 mei jarig te zijn! Hiep hiep hoera!

Ik pleit dan ook voor maar één goed voornemen:
Ik zou willen dat we in 2015 met z’n allen stoppen met klagen, proberen het halfvolle glas te zien i.p.v. het halflege, het maximale uit onszelf te halen en vooral toch eens goed om ons heen te kijken hoe goed we het hier hebben waarbij geld slechts een middel is en nooit een doel op zich mag zijn.
Verder wens ik iedereen een gelukkig, tolerant, (zakelijk) succesvol maar bovenal gezond 2015 toe. Proost!????????????????????????????????

 

 

Reacties

  1. ( met een knipoog): niet zo zwart Martien, het mag wel wat grijzer zijn!
    alle succes in 2015,
    H. Kuypers

Laat wat van je horen

*